Wij gaan bouwen in Kenia. Er wordt door de mensen daar een schooltje gebouwd. Zij gaan de fundering en de muren bouwen, en dan is het de bedoeling dat wij het dak gaan aanbrengen.

En de binnenkant zal door ons worden voorzien van een schitterende decoratie. De muren worden voorzien van van leuke vrolijke muurschilderingen. Ja en hiervoor zijn euro’s nu eenmaal nodig.

Hiervoor gaan we komende tijd akties op touw zetten. In oktober en november organiseren we zowel in Mantgum en Easterwierrum een pub-kwis met ongelooflijke fantastische prijzen.

Maar ook willen we kerstbomen gaan verkopen. Voor ca. 35 euro kun je dit jaar in bezit komen ( wordt en kan eventueel worden bezorgt) Denk je nu JA dit bouwplan wil ik van harte ondersteunen, stuur dan een app-je voor 1 augustus naar één van ons en je bent dit jaar de trotse eigenaar van een schitterende Nordmanspar. Wíe wil dat nou niet.

Er zijn verschillende aanbiedingen: 

  1. Nordmanspar 125-160 cm € 30,- zonder kluit.
  2. Nordmanspar 160-200 cm € 35,- z. kluit z.v.blz.
  3. Houten kruis onder je boom € 5,-
  4. Nordmanspar 100 cm. In pot met kluit € 35,-

Je kunt dus aangeven welke combinatie je wilt. 1 of 2 met eventueel nr.3 of je kiest voor 4. We gaan de bomen mits augustus bestellen. We zien je bestelling met veel genoegen tegemoet.

Alvast bedankt 🎄,

Jehannes, Adelma, Bregt, André, Tjitske, Peter, Fetsje en Jelle. 

Kriistbeamen bestelle kin fia WhatsApp of belje mei nr. 06 30057451

Mear ynformaasje www.dochdyndream.nl of Facebook K’ foar Kenia