EASTERWIERRUM De wereld van topspin, backspin, zijspin, fopspin, keihard smashen of verdedigen, met een klein wit balletje van 40 millimeter doorsnee en met hoge snelheid geslagen, is vanaf woensdag 7 september weer van start gegaan in MFC De Tysker.

Elke woensdagavond tot en met april 2023, van 20.00 tot 21.30 uur kun je er aan de slag als beginner en ook als gevorderde. Momenteel bestaat de club uit zo’n vijftien enthousiastelingen, maar er kunnen altijd meer bij. Een minimumleeftijd bestaat er niet, mits de ouders ermee akkoord zijn dat hun kinderen meedoen, en een maximum leeftijd is er ook niet. Want verschillende wetenschappelijke onderzoeken hebben uitgewezen dat de snelle balsport tafeltennis goed is voor het behouden van je geestelijke en lichamelijke fitheid. Iedereen is welkom.

Wil je eens komen proefdraaien en checken of het bij je past? De eerste twee keer mag je gratis komen meedoen. De club heeft genoeg batjes en ballen klaarliggen, voor het geval je zelf nog niet over tafeltennismateriaal beschikt. Voor meer informatie, kijk op de website www.mtv14.wordpress.com of mail naar voorzittermtv14@gmail.com.