Beste bewoners van Easterwierrum,

De oorlogsbeelden uit Oekraïne raken ons allemaal. Ook in de klas kunnen we merken dat de oorlogssituatie in dit land de gemoederen bezig houdt en dat veel scholen/ kinderen in actie willen komen om hun leeftijdsgenootjes en de mensen daar te helpen. We slaan de handen in één en gaan met alle elf scholen van OT-Noord zoveel mogelijk geld inzamelen om deze mensen te helpen.

Juist in deze tijd is het goed om de verbinding op te zoeken. Alleen ga je misschien sneller, samen komen we verder.

Kunstmarkt

Op woensdag organiseren we op het schoolplein een kunstmarkt. De kinderen verkopen hier eigen gemaakte spullen. Van 13:00 uur tot 14:15 uur is er de gelegenheid om de actie te ondersteunen en bij te dragen aan deze actie voor Oekraïne.

Op de site van Giro 555 hebben wij een team aangemaakt. Via de link:

www.easterwierrum.11scholentocht.nl kan iedereen een bedrag overmaken. Dat kan vanaf 16 maart tot uiterlijk 31 maart, maar is het leukst om dit tijdens de actiemiddag te doen. Op de site staat een totaal bedrag van alle scholen samen, maar u  kunt dus ook zien hoeveel de school al heeft opgehaald. Het is beslist geen wedstrijd wie het meeste geld ophaalt. De kinderen kunnen op deze manier wel zien, wat ze hebben ingebracht en daar mogen ze trots op zijn! Het is mooi om te zien, hoe betrokken de kinderen zijn.

11-scholentocht

Alle 11 scholen zullen geld inzamelen. Dit gebeurt in de periode tussen 16 en 31 maart. Iedere schooldag zal één van de 11 scholen de tussenstand naar een andere school brengen.

Op 28 maart gaan wij naar de school in Wuiwert .

Kinderen en team de Fôlefinne