Goeie, ynwenners fan Midden-Fryslân!

Zoals u waarschijnlijk al weet wordt er momenteel in drie gebieden -samen met inwoners- onderzoek gedaan naar de toekomstige bereikbaarheid van het Friese platteland. Onder de naam BûtenGewoan Berikber zijn wij -DBZ Strategische Creatie- op een creatieve manier bezig om deze uitdaging in Midden-Fryslân vorm te geven.

Wat kunt u doen om mee te denken?

U kan uw mening delen met ons door middel van het invullen van de enquête: https://nl.research.net/r/ButenGewoanBerikber.

Het invullen hiervan duurt zo’n 15 minuutjes.

Maar wilt u persoonlijk worden bijgepraat en actief meedenken aan een BûtenGewoan Berikber Midden-Fryslân? Dan nodigen wij u graag uit voor de rayonbijeenkomsten! Tijdens het eerste uur van het programma praten we u graag bij en beantwoorden we uw vragen. Wilt u daarna nog even uw ideeën met ons delen tijdens een bijzondere brainstormsessie? Leuk! Wij zijn er klaar voor. Hopelijk u ook!

Kijk snel bij welke bijeenkomst u aan gaat sluiten:

10 dec. De Gekroonde Roskam in Witmarsum 19:00 – 21:00
12 dec. Noflik Easterein 19:00 – 21:00
13 dec. MFC de Helling in Winsum 19:00 – 21:00
17 dec. MFC de Wjukken in Mantgum 19:00 – 21:00
18 dec. Dorpshuis de Buorkerij in Terherne 19:00 – 21:00

Naast deze bijeenkomsten is het ook mogelijk om op 11, 18 en 25 en januari en 1 februari aan te sluiten bij een verdiepende brainstorm. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Laat het ons dan weten via: hallo@dbz.frl.

Kunt u niet aanwezig zijn maar wilt u wel meedenken? Stuur ons dan ook even een mail, en we nemen contact met u op!