Er was eens een Merke in Easterwierrum….

Ook dit jaar zijn de bewoners van alle koningshuizen uit Easterwierrum uitgenodigd om mee te doen aan het jaarlijkse feest. Dit grote feest omvat natuurlijk spel en muziek. Welk koningshuis is het snelst, het slimst en het creatiefst?

Donderdag 8 september

19:00 – De Rattenvanger van Hamelen had geen tijd, dus komt de Merkecommissie zelf iedereen ophalen. De kinderen mogen verkleed komen!

20:00 – Sprookjesquiz. Win punten voor jullie koningshuis!

22:00 – Emiel van De Hûnekop zorgt voor een magische sfeer.

01:00 – Muziek uit.

01:30 – Bar sluit.

Praktische zaken

Meedoen aan de Merke is op eigen risico. In en om feestpaleis De Tysker bouwen wij samen in vette sprookjesparty. Tapprins Teake en zijn barfeeën voorzien u graag van een toverdrankje. Ook zijn er snacks die beter smaken dan de giftige appel van een boze koningin. Let op: zoals besproken op de jaarvergadering hebben wij een nieuwe cateraar. Dit betekent dat de munten van 2021 niet meer kunnen worden gebruikt. Onder de 18 jaar is het niet toegestaan om alcohol te drinken.
Heeft u nog niet op de lijst getekend? Breng dan uw bijdrage aan onze schatkist bij Marie Etta, zij handelt de financiën met u af in minder tijd dan Assepoester nodig heeft om uw huis te poetsen. Wilt u meedoen aan de spelletjes? Dan kunt u zich ter plekke opgeven bij iemand van de Merkecommissie. Tijdens de Merke worden foto’s gemaakt. Wilt u niet op de foto en/of op social media, laat het dan weten aan de fotograaf.