Geachte heer/mevrouw,

In 2016 vond de eerste editie plaats van het Slimste Dorp van Friesland. Een groot succes waarin 50 dorpen hebben gestreden om de felbegeerde titel van het Slimste Dorp van Friesland. Ureterp pakte in een zenuwslopende finale de winst, vlak voor Hilaard, Burdaard, Schettens en de Westereen. Zij waren de vijf finalisten na een spannende strijd binnen de dorpen en de regio’s van Friesland. Dit vraagt natuurlijk om een vervolg, en die komt er ook!

In oktober 2017 gaat de tweede editie van het Slimste Dorp van Friesland van start. Uw dorp is wederom van harte uitgenodigd om mee te dingen naar deze prestigieuze titel. Vorig jaar won Ureterp een stevig prijzenpakket voor de deelnemers en een geldprijs van €1000,- voor het dorp. Meldt u uw dorp aan? Dit kan op www.hetslimstedorpvan.nl/aanmelden.

Wat is het precies? Een provinciale kennisquiz, waarbij een voorronde wordt gehouden in eigen dorp, waarna de winnaar (een team van maximaal vijf personen) uit het dorp doorgaat naar een regiofinale, welke zal plaatsvinden in de omgeving van uw dorp. De winnaar hiervan gaat naar de provinciale finale, waarin – samen met de andere winnaars van de regiofinales – wordt uitgemaakt wie het Slimste Dorp van Friesland is. Volgt uw dorp Ureterp op?

We zien uw aanmelding tegemoet, zodat we samen een evenement voor Friesland mogen bouwen waarmee wij onze provincie een stukje mooier maken.

Met vriendelijke groet,
Namens de organisatie
Tim Weidenaar
Het Slimste Dorp van Friesland
www.hetslimstedorpvan.frl
P.s. Meld u aan vóór 17 juli en ontvang 15 euro korting op de deelnamekosten!

De uitnodiging Het Slimste Dorp van Friesland in PDF