Sinds begin deze week heeft NTTB Noord de indelingen voor de najaarscompetitie bekend gemaakt en wij als tafeltennissers van MTV’14 zijn ingedeeld in de eerste klasse van Fryslân. Dat is een geweldig niveau voor onze debutanten om zich in vast te bijten en voor onze twee routiniers de taak te laten zien dat ze dit niveau goed aan kunnen omdat ze vorig jaar met Emmeloord 1 een klasse hoger nog kampioen werden.

In de eerste klasse zitten enkele spelers met een sterk verleden én jonge spelers met veel trainingsuren en wellicht een mooie toekomst, dus het gaat absoluut interessant worden of onze routiniers Steven Pieter en Johan hun persoonlijke doelstellingen kunnen behalen.

Onze debutanten Anco en Dick krijgen een flinke kluif aan dit niveau, net zoals Haiko die twee jaar geleden nog in de derde klasse tafeltenniste. Alledrie spelen een fris aanvallend spel, dus we zijn heel benieuwd wat voor mooie wedstrijden dat op gaat leveren. Gezien de andere teams in deze hoogste klasse van onze provincie wordt het uiterst spannend en de niveauverschillen tussen de teams zullen waarschijnlijk klein zijn. Wij verwachten spanning en sensatie!

De tafeltennis wedstrijden in de Tysker:

Vrijdag 22 sep 20:00 MTV ’14 1 – Drachten 1
Vrijdag 13 okt 20:00 MTV ’14 1 – Ready 1
Vrijdag 03 nov 20:00 MTV ’14 1 – FTTC 3
Vrijdag 17 nov 20:00 MTV ’14 1 – Dokkum 2
Vrijdag 24 nov 20:00 MTV ’14 1 – Delta Impuls 2

Het volledige wedstrijdschema